Spets produktion

Vad vi gör

 

Vad vi gör

 
 

Strategi

Vill du skapa koncept och bygga era kanaler, stärka en kampanj med engagerande innehåll eller öka effekten i internkommunikationen? Video är ett utmärkt sätt att skapa känslor, berätta stories och förmedla både kunskap och budskap.

När vi jobbar med innehållsstrategi ser vi så klart till målgruppens behov, men vi tittar också på hur video på ett effektivt sätt kan integreras med och stärka era övriga kommunikationsinsatser. Vi säkerställer också att innehåll och idé är optimerad för de kanaler de ska spridas i. Spets har lång erfarenhet av att ta fram innehåll-  och kanalstrategier som stärker din affär. Vi har producerat allt från reportage- kampanj- och informationsfilmer, till programformat och serier för våra kunders interna och externa kanaler.

 

produktion

Vi hjälper våra uppdragsgivare genom hela produktionen – från idé och manus, inspelning och efterbearbetning till publicering i rätt kanaler. Vi kan hjälpa dig att skapa koncept och format som bygger dina kanaler över tid, men också reportage, dokumentärer, kampanjfilmer och video content som är optimerat för sociala kanaler.

Det ställs höga krav på video content - för att få tittarna att klicka play krävs att det är relevant, men också gärna unikt, oväntat och underhållande. Men det bor också enormt mycket potential i en väl berättad historia som berör, når ut och engagerar.

 

distribution

Vi levererar sällan en film. Istället jobbar vi för att leverera effekt. Det innebär att en filmproduktion från oss ofta genererar en hel del innehåll; tweets, blogginlägg, bilder och behind the scenes material som när det blir en del av leveransen stärker och hjälper din film att nå den effekt du vill ha.

Det finns en mängd möjligheter att sprida video i digitala kanaler, både genom att köpa utrymme och driva trafik dynamiskt. När vi på Spets jobbar med spridningsstrategier utgår vi från kundens egna kanaler och lägger sedan en plan för hur vi kan stärka, komplettera och fördjupa filmens budskap och ge den synlighet i flera kanaler och över längre tid.

Vi stöttar också våra kunder i att följa upp resultaten och tolka dem. Hur många såg, delade och kommenterade filmen i sociala kanaler? Hur uppfattade personalen den senaste internkommunikationsinsatsen? Och hur togs budskapet emot i målgruppen?

 

 

Kunder i urval