Spets produktion
iStock-492130818.jpg

Vår mission

Vi producerar video som berör

 

Har du en historia du vill berätta?

Spets är ett produktionsbolag för film som vänder sig till företag och organisationer som vill kommunicera med video i sina digitala kanaler.

Storytelling

Med avstamp i våra kunders verklighet tror vi att det är de verkliga berättelserna och de riktiga människorna som berör och skapar engagemang. Därför gör vi inte reklamfilm utan viktiga, roliga, underhållande och intressanta filmer som genom den historia de berättar når ut, stärker varumärken och driver affärer.

INTE BARA EN FILM

Vår filosofi grundar sig på att du som avsändare ska bygga relationer med dina tittare. Det gör du med relevant och trovärdigt innehåll - men distributionen är minst lika central för att du ska nå ut. Det löser vi genom att dels se till att din film är optimerad för de digitala kanaler den ska visas i; taggar och sökord, förståelse för din målgrupps preferenser och digitala vanor, men också genom att erbjuda ett redaktörsskap för din film i form av produktion av innehåll som kan pusha den; tweets, blogginlägg, kommentarer, korta klipp och stillbilder för Instagram, extramaterial, behind the scenes och mycket mer. Ett filmprojekt genererar ofta mängder mer material som är användbart på olika sätt.

VARFÖR SPETS?

Om du vill berätta historier på ett unikt, trovärdigt och dokumentärt sätt och dessutom jobba med dynamisk spridning för dina filmprojekt är Spets ett bra val. Vi har jobbat med filmproduktion i snart tio år och har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att satsa på det dokumentära berättandet.

Bakom Spets står Anna Bengtsson, manusförfattare, regissör och producent. Det gör att Spets både kan fungera som en del i ert produktionsteam men också som ett fullservice produktionsbolag med hjälp av handplockade frilansar från vårt eget nätverk.